USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Flowers to Greece

Dhurata.com eshte partnere me the rrjet dyqanesh te luleve ne Greqi.
Ju lutemi vini re qe tani per tani mund te beni porosi vetem per Athine dhe Selanik.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Red and white roses

Red and white roses

Red and white roses!
Colors of Love and Passion.

63.00 EUR

Red roses

Red roses

6 Red Roses.

40.00 EUR

Roses and chocolate

Roses and chocolate

A bouquet with Red roses with greens & a Box Of Chocolates.

57.00 EUR

Mixed Bouquet

Mixed Bouquet

Mixed Bouquet.

52.00 EUR

Multicolored roses

Multicolored roses

Round bouquet with roses and gypsophila and closure with foliage!

60.00 EUR

White lilies

White lilies

Bouquet with white lilies.

55.00 EUR

Roses and teddy bear

Roses and teddy bear

Perfect gift.

60.00 EUR

Box with flowers

Box with flowers

Super Gift!

85.00 EUR