USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Flowers to The Netherlands

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes dhe Hollande.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Multicolor roses

Multicolor roses

A classic, stylish bouquet, filled with charm and fresh beauty.
These roses make the perfect gift for any occasion.

49.00 EUR

Fragrance Bouquet

Fragrance Bouquet

Special bouquet.

65.00 EUR

Red Velvet

Red Velvet


Give in to the pleasure of offering this bewitching bouquet.

52.00 EUR

White roses

White roses

Simply white.

52.00 EUR

Candy Arrangement

Candy Arrangement

Jaw dropping arrangement of chocolates, haribo, mentos etc.

58.00 EUR

Orchid

Orchid

This orchid embodies perfection beauty.

53.00 EUR