Send birthday cakes to Berat Albania

Please note
Prices shown are the same as the ones the retailer applies to local clients.
We will next add:
1- Payment for shipping and handling.
2- Payment for dhurata.com service.
 
Earliest delivery: 3 august 2015 (Monday)
 
Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania


 Torte per femije (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 3,000 Leke [$24.64 US - $31.96 CAD - 22.67 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 30 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte karamel (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 30 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte fejese (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,500 Leke [$20.53 US - $26.63 CAD - 18.89 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte vanilje (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 30 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte kivi (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte me portokall (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte kajsi (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Torte cokollate (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Pasta kubana (click photo for more)

Ky eshte nje specialitet i lokalit
Price per unit: 120 Leke [$0.99 US - $1.28 CAD - 0.91 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 180 gr
Enter Quantity
            Kek marmarizato (click photo for more)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$16.43 US - $21.31 CAD - 15.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Cake (click photo for more)

Chocolate cake with 20 rations.
Please specify cake flavor: Kiwi, Chocolate, Vanilla, Orange

Price per unit: 4,000 Leke [$32.85 US - $42.61 CAD - 30.23 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 2 gr
Enter Quantity
            Torte sipas deshires (click photo for more)

Cake with 15 rations.
Please specify the cake flavor: Kiwi, Chocolate, Orange, Vanilla.


Price per unit: 3,000 Leke [$24.64 US - $31.96 CAD - 22.67 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Torte ditelindje femijesh (click photo for more)

E pershtatshme per 20 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 4,500 Leke [$36.96 US - $47.94 CAD - 34.01 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: permasat 35x35 cm
Weight: 4 Kg
Enter Quantity
            Zupa (click photo for more)

Zupat jane te fresket dhe te sapo pregatitur.Price per unit: 150 Leke [$1.23 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 200 gr
Enter Quantity