Send flowers anywhere in the world

Prices below include all the service fees.

 
Earliest delivery: 2 march 2015 (Monday)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne pothuaj cdo vend te botes.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania
 


 Bouquet 65 Euro (click photo for more)

Cmimet dhe llojet e buqetave jane te ndryshme per shtete te ndryshme dhe per kete arsye ne nuk mund te paraqesim nje foto apo specifikim per vecante per permbajtjen e kesaj buqete.
Ju mund ti shkruani preferencat tuaja per buqeten tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju shfaqen me tutje. Vini re qe ne nuk mund te garantojme gjithmone plotesimin e preferencave.

Mos harroni qe per disa shtete te vecanta (USA, Canada, Italy, Gjermani etj) ne ofrojme buqeta me foto, pra ju lutemi kontrolloni ato me pare.


Price per unit: 65.00 EUR [$80.71 US - $99.73 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet 75 Euro (click photo for more)

Cmimet dhe llojet e buqetave jane te ndryshme per shtete te ndryshme dhe per kete arsye ne nuk mund te paraqesim nje foto apo specifikim per vecante per permbajtjen e kesaj buqete.
Ju mund ti shkruani preferencat tuaja per buqeten tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju shfaqen me tutje. Vini re qe ne nuk mund te garantojme gjithmone plotesimin e preferencave.

Mos harroni qe per disa shtete te vecanta (USA, Canada, Italy, Gjermani etj) ne ofrojme buqeta me foto, pra ju lutemi kontrolloni ato me pare.


Price per unit: 75.00 EUR [$93.13 US - $115.08 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet 85 Euro (click photo for more)


Price per unit: 85.00 EUR [$105.55 US - $130.42 CAD]
Enter Quantity