Fut ose ndrysho sasine per Buqete per nuse

 

Buqete per nuseImazhi me i bukur ne diten me te shenuar te jetes.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë buqetë, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi : 5,000 Leke [$44.61 US - $57.51 CAD - 39.78 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine