Fut ose ndrysho sasine per Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

 

Buqete per ceremoni mortore (e madhe)



Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 5 zambak dhe 20 karafila.


Cmimi per njesi : 3,500 Leke [$31.23 US - $42.14 CAD - 27.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine