Fut ose ndrysho sasine per Shporte 4000

 

Shporte 4000Shporte me vere 'Merlot'; me cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee' dhe biskota 'Grancereale', 'Doricrem', etjCmimi per njesi : 4,000 Leke [$38.18 US - $42.66 CAD - 30.19 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x27x37 cm
Shkruaj sasine