Fut ose ndrysho sasine per Kompozim me arush

 

Kompozim me arushKompozim me tullumbace dhe nje arush brenda, nje dhurate qe duhej.


Cmimi per njesi : 1,600 Leke [$14.28 US - $19.26 CAD - 12.73 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x50 cm
Shkruaj sasine