Fut ose ndrysho sasine per Palester

 

Palester



Pakete palestre dhe sauna 1 mujore, 3 here ne jave. Pasdite ( nga ora 8:00 – 21:30) 

Cmimi per njesi : 12,000 Leke [$98.56 US - $127.84 CAD - 90.69 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine