USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Birthday cakes to Berat, Kucova and few villages

Torten do ta cojme surprize ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Flowers to Berat

Send flowers to your loved ones in Berat, Kucove and few villages.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★