USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Flowers to Italy

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Red roses

Red roses

6 Red roses.

68.00 EUR

Bouquet of gerbs

Bouquet of gerbs

Bouquet of colorful gerberas
Vase is not included in the price

54.00 EUR

Bouquet of gerbs and roses

Bouquet of gerbs and roses

Bouquet of gerberas and roses.
Vase is not included in the price

63.00 EUR

Bouquet of pink roses

Bouquet of pink roses

Bouquet of pink roses.
Vase is not included in the price

70.00 EUR

Bouquet of lilies

Bouquet of lilies

Bouquet of liles. Vase is not included in the price

70.00 EUR