Vesa Beauty Salon in Tirana

Earliest delivery: 21 september 2020 (Monday)

Prices are exactly as the local shop.
We will next add the payment for:
1- the online service
2- the ground service
 
Dhuroi dikujt nje karte dhurate per ne Sallonin e Bukurise me modern ne Tirane.
Ne do ta dergojme karten dhurate surprize ne shtepi dhe marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar.
Do te jete nje eksperience qe ata nuk do ta harrojne kurre.

Adresa:
Vesa Center, Rruga Abdyl Frasheri Nr. 5, Tirane (prane Librit Universitar).

Your daily look

Your daily look

Krehje flokesh dhe stilim, make up per okazione te thjeshta.


Original price
3,000 Leke
Quantity
            
Your daily look
Your daily look
Original price
3,000 Leke

Your healthy beauty hair

Your healthy beauty hair

Lyerje flokesh me Boje pa amonjak, trajtim per floke te shendetshem, shkelqim dhe zbutje.


Original price
6,000 Leke
Quantity
            
Your healthy beauty hair
Your healthy beauty hair
Original price
6,000 Leke

For a special occasion

For a special occasion

Trajtim flokesh ushqyes, stilim, modelim, kapje flokesh dhe make up per evente te vecante (profesional).


Original price
7,000 Leke
Quantity
            
For a special occasion
For a special occasion
Original price
7,000 Leke

A touch on your look

A touch on your look

Lyerje flojesh me boje pa amonjak, prerje dhe krehje.
Pastrim dhe stilim e lyerje vetulle.Original price
8,000 Leke
Quantity
            
A touch on your look
A touch on your look
Original price
8,000 Leke

Hands and legs treatment

Hands and legs treatment

Trajtim SPA duarsh dhe kembesh ( SPA manikyr dhe pedikyr dhe lyerje natyrale ).


Original price
3,500 Leke
Quantity
            
Hands and legs treatment
Hands and legs treatment
Original price
3,500 Leke

Shiny hands and legs

Shiny hands and legs

Trajtim SPA manikyr dhe pedikyr dhe lyerje xhel.


Original price
4,500 Leke
Quantity
            
Shiny hands and legs
Shiny hands and legs
Original price
4,500 Leke

Number Balloons

Number Balloons

You'll surely love the stunning impact of this elegant-looking colored balloons!
Filled with helium and 1 meter high.

Specify your pair of numbers in "Special Instructions" section that will appear later on.

Original price
3,200 Leke
Quantity
            
Number Balloons
Number Balloons
Original price
3,200 Leke

Gold Balloons

Gold Balloons

You'll surely love the stunning impact of this elegant-looking colored balloons!
Filled with helium and 1 meter high.

Specify your pair of numbers in "Special Instructions" section that will appear later on.

Original price
3,200 Leke
Quantity
            
Gold Balloons
Gold Balloons
Original price
3,200 Leke

10 Chrome Balloons

10 Chrome Balloons

These chrome balloons have a metallic and shiny effect, making any event look chic and classy!

Original price
2,000 Leke
Quantity
            
10 Chrome Balloons
10 Chrome Balloons
Original price
2,000 Leke

Pink domination

Pink domination

10 pink balloons, 2 pink heart balloons and 2 pink star balloons.

Original price
2,640 Leke
Quantity
            
Pink domination
Pink domination
Original price
2,640 Leke