Fut ose ndrysho sasine per Buqet per cermoni mortore (e mesme)

 

Buqet per cermoni mortore (e mesme)Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 4 Zambak dhe 15 karafila


Cmimi per njesi : 3,100 Leke [$27.66 US - $37.32 CAD - 24.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine