Fut ose ndrysho sasine per Buqete me gerbe, trendafila, karafila dhe zambake

 

Buqete me gerbe, trendafila, karafila dhe zambakeShume larmi me te gjitha ngjyrat e jetes te nderthurura ne nje buqete te mrekullueshme. E pershtatshme per cdo  rast.
Buqeta permban 2 gerbe, 5 trendafila, 5 karafila dhe 3 zambake.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".Cmimi per njesi : 2,950 Leke [$25.81 US - $31.90 CAD - 22.36 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj sasine