Fut ose ndrysho sasine per Gerbe e bardhe

 

Gerbe e bardhe


Ju lutemi shkruani sasine e gerbeve te bardha qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 150 Leke [$1.31 US - $1.62 CAD - 1.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine