USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Restorant Pizza Antik in Korca

Antik Restaurant, Pizzeria.
Extended variety of pizzas and other Albanian and Mediterranean menu.

Birthday cakes to Korca and villages

Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.

Flowers to Korca and villages

Send flowers to Korca for any occasion from birthdays and anniversaries to sympathy.
We are the only service that delivers flowers to Korca Albania.

Gift basket to Korca and villages

Gifts Baskets deliverd to Korca and villages, made of quality chololates, fruit, drinks etc.
The ideal gift for him or for her, for your parents or your friends.

Wine to Korca and villages

Bottle of Wine or Champagne
Imported from Italy, France, Spain etc, as well as domestic.

Taverna Ristozi in Korca

Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Restaurant Antik in Korca

Restorant Antik, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant Antik do ta marri ne telefon marresin e dhurates.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★