Dergo lule kudo ne Bote

Cmimet e meposhteme i perfshijne brenda te gjitha tarifat e sherbimit.

 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 2 mars 2015 (E hene)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne pothuaj cdo vend te botes.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Buqete 65 Euro (kliko mbi foto per me shume)

Cmimet dhe llojet e buqetave jane te ndryshme per shtete te ndryshme dhe per kete arsye ne nuk mund te paraqesim nje foto apo specifikim per vecante per permbajtjen e kesaj buqete.
Ju mund ti shkruani preferencat tuaja per buqeten tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju shfaqen me tutje. Vini re qe ne nuk mund te garantojme gjithmone plotesimin e preferencave.

Mos harroni qe per disa shtete te vecanta (USA, Canada, Italy, Gjermani etj) ne ofrojme buqeta me foto, pra ju lutemi kontrolloni ato me pare.


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$80.71 US - $99.73 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete 75 Euro (kliko mbi foto per me shume)

Cmimet dhe llojet e buqetave jane te ndryshme per shtete te ndryshme dhe per kete arsye ne nuk mund te paraqesim nje foto apo specifikim per vecante per permbajtjen e kesaj buqete.
Ju mund ti shkruani preferencat tuaja per buqeten tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju shfaqen me tutje. Vini re qe ne nuk mund te garantojme gjithmone plotesimin e preferencave.

Mos harroni qe per disa shtete te vecanta (USA, Canada, Italy, Gjermani etj) ne ofrojme buqeta me foto, pra ju lutemi kontrolloni ato me pare.


Cmimi per njesi: 75.00 EUR [$93.13 US - $115.08 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete 85 Euro (kliko mbi foto per me shume)

Cmimet dhe llojet e buqetave jane te ndryshme per shtete te ndryshme dhe per kete arsye ne nuk mund te paraqesim nje foto apo specifikim per vecante per permbajtjen e kesaj buqete.
Ju mund ti shkruani preferencat tuaja per buqeten tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju shfaqen me tutje. Vini re qe ne nuk mund te garantojme gjithmone plotesimin e preferencave.

Mos harroni qe per disa shtete te vecanta (USA, Canada, Italy, Gjermani etj) ne ofrojme buqeta me foto, pra ju lutemi kontrolloni ato me pare.


Cmimi per njesi: 85.00 EUR [$105.55 US - $130.42 CAD]
Shkruaj Sasine