Dhuroi dikujt nje shume dhurate per pajisje kompiuterike si Desktop, Laptop, Printer etj etj.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta lajmerojme perfituesin e dhurates me telefon.
Perfituesi i dhurates do ta zgjedhi vete pajisjen qe deshiron ne dyqanin me te mire te Tiranes.

Garancia e te gjitha pajisjeve eshte 1 Vit dhe mbulohet nga firma e autorizuar per garancine dhe servisin ne Shqiperi

ITD Sh.p.k
Qendra e servisit garancise
Rruga Dervish Hima
Mbrapa Stadiumit Qemal Stafa
Tel + 355 44 50 41 29

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 100.00 EUR [$124.17 US - $153.44 CAD]

 150.00 EUR [$186.26 US - $230.15 CAD]

 200.00 EUR [$248.35 US - $306.87 CAD]

 250.00 EUR [$310.43 US - $383.59 CAD]

 300.00 EUR [$372.52 US - $460.31 CAD]

 400.00 EUR [$496.69 US - $613.74 CAD]

 500.00 EUR [$620.86 US - $767.18 CAD]

 700.00 EUR [$869.21 US - $1,074.05 CAD]

 800.00 EUR [$993.38 US - $1,227.48 CAD]

 1,000.00 EUR [$1,241.73 US - $1,534.36 CAD]

 1,500.00 EUR [$1,862.59 US - $2,301.53 CAD]

 2,000.00 EUR [$2,483.45 US - $3,068.71 CAD]