Sa e sigurt eshte te paguash me karte krediti tek dhurata.com?

Ne nuk i rregjistrojme dhe as nuk i shikojme te dhenat e kartave te kreditit.
Transmetimi i te dhenave behet i koduar me te njejten teknollogji qe perdor cdo site i mirenjohur ne Internet.

Megjithate, ne nuk e shohim sigurine e te dhenave te kartes se kreditit si te vetmin aspekt te sigurise ne internet.
Me poshte po numerojme disa aspekte te tjera te rendesishme te cilave ne i kushtojme vemendje:
 • Cfare te dhenash te tjera personale ju jepni ne faqen tone dhe si i perdorim ne keto te dhena?
  Ne e shpjegojme kete tek mbrojtja e te dhenave personale.
 • A do te plotesohet porosia juaj ne menyre korrekte?
  Ne e shpjegojme kete tek si funksionon.
 • A do te rimbursoheni nese porosia nuk plotesohet ne menyre korrekte?
  Ne e shpjegojme kete tek rimbursimi.
 • Sa e mundshme eshte qe dikush te bleje ne dhurata.com me nje karte te vjedhur?
  Ne perdorim teknologjite me te sofistikuara te parandalimit te perdorimit te kartes se kreditit nga persona te paautorizuar. Ne verifikojme:
  • qe numri i kartes ka numurin korrekt te shifrave per ate tip karte
  • qe adresa Email eshte e vlefshme
  • qe adresa Email dhe IP(vendndodhja elekronike) e perdorur nga bleresi nuk jane bllokuar me pare per shkak te perdorimit abuziv
  • qe karta nuk korrespondon me ndonje karte e cila eshte perdorur me pare ne menyre abuzive
  • qe cdo numer karte krediti te mund te perdoret maksimumi 3 here brenda nje periudhe 24-oresh (ju lutemi perpiquni ta mbani mend kete rregull)
  Pasi transaksioni i kalon keto verifikime paraprake, ne verifikojme qe:
  • numuri i kartes dhe data e skadences jane te vlefshem
  • karta eshte e anulluar apo e raportuar si e humbur ose vjedhur
  • limiti i kreditit eshte i mjaftueshem per te mbuluar shumen e blerjes
  • adresa e dergimit te faturave te kartes (e dhene nga bleresi) korrespondon me ate qe ka banka (kompania e kartes se kreditit)
  • Numuri i Vertetimit te Kartes CVN i dhene nga bleresi, eshte i sakte (kliko ketu per detaje )
  • vlera e Verified by Visa eshte korrekt (per kartat e kreditit Visa te cilat jane rregjistruar e kete program kliko ketu per detaje )
Si konkluzion ne sot ofrojme sigurine maksimale per klientet tane, dhe ne te ardhmen ne do te perdorim gjithmone teknologjite me te fundit.
Dhe nese i gjithe ky "hartim" nuk ju bindi, klikoni ketu per menyra te tjera pagese.

Nese keni ndonje pyetje apo shqetesim ju lutemi .