USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Korce dhe fshatra

Porosit torta per ditlindje e cdo rast, ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, shkruheni tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Pogradec

Ne dergojme buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Pogradec.
Dyqani yne ne Pogradec tregton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★