Dergo dhurata te personalizuara ne Tirane Shqiperi

Dergesa me e pare: 20 april 2019 (E shtune)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dhurata te Personalizuara
Dhurata te personalizuara me text apo figure.
Kjo lloj dhurate behet sipas kerkeses tende specifike dhe rastit tend unik.
Porosine duhet ta beni te pakten dy dite perpara dites se dergeses.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Jastek i personalizuar

Jastek i personalizuar

Bej nje kujtim te paharrueshem! Bej qe endrrat e personit i cili merr kete dhurate te jene sa me te bukura!
Na e dergoni foton qe doni te stampohet mbi jastek me email ose facebook, shoqeruar dhe me numrin e porosise.

Cdo preference te vecante ne lidhje me dhuraten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 35 x 35 cm
Sasia
            
Jastek i personalizuar
Jastek i personalizuar
Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 35 x 35 cm

Bluze e personalizuar

Bluze e personalizuar

Stampo nje kujtim te bukur, nje personazh, nje mbishkrim apo foton e njerezve te zemres.

Na e dergoni foton me email ose facebook.
Mos harroni te na dergoni dhe numrin e porosise.

Cdo preference te vecante ne lidhje me dhuraten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine.

Cmimi origjinal
1,800 Leke
Sasia
            
Bluze e personalizuar
Bluze e personalizuar
Cmimi origjinal
1,800 Leke

Puzzle e personalizuar

Puzzle e personalizuar

Nje dhurate krejtesisht e vecante dhe surprizuese.
Puzzle (210 x 297 mm) e krijuar me foton qe ju deshironi.

Bejeni porosine dhe na dergoni foton me email ose facebook te pakten 48 ore perpara dites se dorezimit.

Cmimi origjinal
1,000 Leke
Sasia
            
Puzzle e personalizuar
Puzzle e personalizuar
Cmimi origjinal
1,000 Leke

Filxhan magjik

Filxhan magjik

Ne filxhanin magjik ju mund te shkruani nje mbishkrim i cili shfaqet ne anen e jashtme te filxhanit.
Mbishkrimi mbulohet me nje lloj materjali i cili e ben te dukshem vetem pasi filxhani mbushet.

Tekstin e deshiruar na e shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.
Ju lutem bejeni porosine te pakten 48 ore para.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Filxhan magjik
Filxhan magjik
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Filxhan i personalizuar

Filxhan i personalizuar

Ju mund te na e dergoni foton qe doni te stampohet mbi filxhan email ose facebook shoqeruar me numrin e porosise.

Cdo preference te vecante ne lidhje me dhuraten mund ta shkruani tek seksioni "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
1,180 Leke
Sasia
            
Filxhan i personalizuar
Filxhan i personalizuar
Cmimi origjinal
1,180 Leke

Glob me dedikim

Glob me dedikim

Globi ka bazament druri dhe mat kohen dhe lageshtine.
Ne pllaken metalike (4x4cm) ne do te gdhendim shkrimin qe ju deshironi.

Kujdes:
Porosine duhet ta beni te pakten 48 ore perpara.

Tekstin na e shkruani tek "Udhezimet e Vecanta" te porosise qe do shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
5,000 Leke
Sasia
            
Glob me dedikim
Glob me dedikim
Cmimi origjinal
5,000 Leke

Dhurate mirenjohjeje

Dhurate mirenjohjeje

Produkti eshte target mirenjohjeje.
Punimi eshte gdhendje ne flete metalike.

Tekstin qe deshironi na e shkruani tek "Udhezimet e Vecanta" te porosise qe do shfaqen me tutje.
Kujdes: Porosine duhet ta beni te pakten 48 ore perpara.

Cmimi origjinal
5,000 Leke
Sasia
            
Dhurate mirenjohjeje
Dhurate mirenjohjeje
Cmimi origjinal
5,000 Leke