Lule ne Elbasan e fshatra

 
Karafil i kuq

Karafil i kuq


Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
100 Leke

Sasia
 
Karafil i kuq

Karafil i kuqJu lutemi shkruani sasine e karafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 100 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine