USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Lule ne Greqi

Dhurata.com eshte partnere me the rrjet dyqanesh te luleve ne Greqi.
Ju lutemi vini re qe tani per tani mund te beni porosi vetem per Athine dhe Selanik.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Trendafila te kuq dhe te bardhe

Trendafila te kuq dhe te bardhe

Trendafilat te kuq dhe te bardhe.
Ngjyrat e pasionit.

63.00 EUR

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Buqete me 6 trendafila te kuq.

40.00 EUR

Trendafila dhe cokollata

Trendafila dhe cokollata

Buqete me trendafila te kuq dhe kuti cokollate.

57.00 EUR

Buqete mikse

Buqete mikse

Buqete me lule te ndryshme.

52.00 EUR

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Buqete shumengjyreshe me trendafila dhe mbushje jeshile.

60.00 EUR

Zambake te bardhe

Zambake te bardhe

Buqete me zambake te bardhe.

55.00 EUR

Trendafila dhe arush

Trendafila dhe arush

Kombinimi perfekt per dhurate.

60.00 EUR

Kuti me lule

Kuti me lule

Super dhurate per kedo qe e merr!

85.00 EUR