USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Lule ne Hollande

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes dhe Hollande.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Buqete perfekte per cdo rast.

49.00 EUR

Buqete me arome

Buqete me arome

Nje buqete e vecante per dike.

65.00 EUR

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq


Dhuroi kete buqete te shtrenjtit tuaj.

52.00 EUR

Trendafila te bardhe

Trendafila te bardhe

Buqete me trendafila te bardhe.

52.00 EUR

Kompozim per femije

Kompozim per femije

Kompozim i krijuar me cokollata, haribo, mentos etj.

58.00 EUR

Orkide

Orkide

Orkide ne vaso.

53.00 EUR