USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Lule ne Itali

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

6 trendafila te kuq.

68.00 EUR

Buqete me gerbera

Buqete me gerbera

Buqete me gerbera.
Vazo nuk eshte e perfshire ne cmim.

54.00 EUR

Buqete me gerbera dhe trendafila

Buqete me gerbera dhe trendafila

Buqete me gerbera dhe trendafila.
Vazo nuk eshte e perfshire ne cmim.

63.00 EUR

Buqete me trendafila roze

Buqete me trendafila roze

Buqete me trendafila roze.
Vazo nuk eshte e perfshire ne cmim.

70.00 EUR

Buqete me zambake

Buqete me zambake

Buqete me zambake. Vazo nuk eshte e perfshire ne cmim.

70.00 EUR