Lule ne Tepelene

 
Karafil i kuq

Karafil i kuq


Ju lutemi shkruani sasine e karafilave qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Ngjyrat qe deshironi duhet t'i shkruani tek instruksiont e vecanta te porosise.

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
150 Leke

Sasia
 
Karafil i kuq

Karafil i kuqJu lutemi shkruani sasine e karafilave qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Ngjyrat qe deshironi duhet t'i shkruani tek instruksiont e vecanta te porosise.

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 150 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine