Lule ne Tepelene

 
Zambak i bardhe

Zambak i bardhe


Ju lutemi shkruani sasine e zambakeve qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
450 Leke

Sasia
 
Zambak i bardhe

Zambak i bardheJu lutemi shkruani sasine e zambakeve qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 450 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine