Fut ose ndrysho sasine per Buqete me 12 trendafila te bardhe

 

Buqete me 12 trendafila te bardheE bardha reflekton pasterti dhe neutralitet. Lulet e bardha simbolizojne unitet, ciltersi, vertetesi dhe miresjellje.
Porosit kete buqete per te festuar nje fillim te sukseshem si rasti i nje martese perfekte, ose per ti shprehur marresit elemente te ndjenjave te pafajesise, thjeshtesise, mirenjohjes apo respektit.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi : 3,000 Leke [$28.06 US - $35.48 CAD - 24.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine