Porosit Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

 
Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

Buqete per ceremoni mortore (e madhe)


Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 5 zambak dhe 20 karafila.


Cmimi origjinal
3,500 Leke

Sasia
 
Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

Buqete per ceremoni mortore (e madhe)Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 5 zambak dhe 20 karafila.


Cmimi per njesi : 3,500 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine