Lule ne Vlore e fshatra

 
Buqete per ceremoni mortore (e vogel)

Buqete per ceremoni mortore (e vogel)


Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 2 zambak dhe 6 trendafila.


Cmimi origjinal
2,500 Leke

Sasia
 
Buqete per ceremoni mortore (e vogel)

Buqete per ceremoni mortore (e vogel)Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 2 zambak dhe 6 trendafila.


Cmimi per njesi : 2,500 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine