Shishe vere ne Korce per ditelindje apo cdo gezim

Dergesa me e pare: 1 tetor 2020 (E enjte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Shishe Vere ose Shampanje ne Korce e fshatra.
Italiane, Franceze, Spanjolle etj si dhe prodhime te vendit.

Vere Cabernet Sauvignon

Vere Cabernet Sauvignon
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Cabernet Sauvignon
Vere Cabernet Sauvignon
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Pinot Noir

Vere Pinot Noir
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Pinot Noir
Vere Pinot Noir
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Alexander

Vere Alexander
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Alexander
Vere Alexander
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Merlot

Vere Merlot
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Merlot
Vere Merlot
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Venus

Vere Venus
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Venus
Vere Venus
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Chardonnay

Vere Chardonnay
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Vere Chardonnay
Vere Chardonnay
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Vere Imperator

Vere Imperator
Cmimi origjinal
4,300 Leke
Sasia
            
Vere Imperator
Vere Imperator
Cmimi origjinal
4,300 Leke

Vere Darion Superior

Vere Darion Superior
Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Vere Darion Superior
Vere Darion Superior
Cmimi origjinal
3,000 Leke