Dergo torta me figura ne Tirane Shqiperi

Dergesa me e pare: 19 april 2019 (E premte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta me figura ne Tirane e fshatra
Torta me figura nga me te ndryshmet.
Ne do ta dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Tullumbac sipas rastit

Tullumbac sipas rastit

Mos e ler dhuraten vetem, shoqeroje me nje tullumbac.

Zgjidh shkrimin qe i pershtatet rastit tuaj.
Shkrimet e mundeshme jane:

"Happy Birthday"
"I Love You"
"Its a Boy"
"Its a Girl"
"World's Best Dad"
"World's Greatest Mom"
"Hope you Well Soon"
"Congratulations"
"Just Married"

Ju lutemi shkruani nje nga shprehjet e mesiperme tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Tullumbac sipas rastit
Tullumbac sipas rastit
Cmimi origjinal
600 Leke

Urime per ditelindje

Urime per ditelindje

Uroja ditelindjen si te jete Mbret!

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
6,000 Leke
Sasia
            
Urime per ditelindje
Urime per ditelindje
Cmimi origjinal
6,000 Leke

Torte per djem - pishina e relaksit

Torte per djem - pishina e relaksit

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 20 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
4,000 Leke
Sasia
            
Torte per djem - pishina e relaksit
Torte per djem - pishina e relaksit
Cmimi origjinal
4,000 Leke

Torta zgara e embel

Torta zgara e embel

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Torta zgara e embel
Torta zgara e embel
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Torte per femije - Qenushi i gezuar

Torte per femije - Qenushi i gezuar

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
7,000 Leke
Sasia
            
Torte per femije - Qenushi i gezuar
Torte per femije - Qenushi i gezuar
Cmimi origjinal
7,000 Leke

Torte per vajza - Poni

Torte per vajza - Poni

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
Torte per vajza - Poni
Torte per vajza - Poni
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte per djem te vegjel - Aeroplani

Torte per djem te vegjel - Aeroplani

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
Torte per djem te vegjel - Aeroplani
Torte per djem te vegjel - Aeroplani
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte Yu-Gi-Oh

Torte Yu-Gi-Oh

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 20 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
4,000 Leke
Sasia
            
Torte Yu-Gi-Oh
Torte Yu-Gi-Oh
Cmimi origjinal
4,000 Leke

Torte me papagall

Torte me papagall

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
7,000 Leke
Sasia
            
Torte me papagall
Torte me papagall
Cmimi origjinal
7,000 Leke

Torte futbollisti

Torte futbollisti

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Torte futbollisti
Torte futbollisti
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Kutia e luleve

Kutia e luleve

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Kutia e luleve
Kutia e luleve
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Torta per fejese - Dashuria

Torta per fejese - Dashuria

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
Torta per fejese - Dashuria
Torta per fejese - Dashuria
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte pinguinat

Torte pinguinat

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
6,000 Leke
Sasia
            
Torte pinguinat
Torte pinguinat
Cmimi origjinal
6,000 Leke

Torte per meshkuj - Ruleta e fatit

Torte per meshkuj - Ruleta e fatit

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
6,000 Leke
Sasia
            
Torte per meshkuj - Ruleta e fatit
Torte per meshkuj - Ruleta e fatit
Cmimi origjinal
6,000 Leke

Torte per djem te vegjel - Mario

Torte per djem te vegjel - Mario

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
6,000 Leke
Sasia
            
Torte per djem te vegjel - Mario
Torte per djem te vegjel - Mario
Cmimi origjinal
6,000 Leke

Torte Sirena e detit

Torte Sirena e detit

Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:
1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Torte Sirena e detit
Torte Sirena e detit
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.....

Cmimi origjinal
150 Leke
Sasia
            
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Cmimi origjinal
150 Leke

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash.
Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.

Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Treshe tullumbacash
Treshe tullumbacash
Cmimi origjinal
600 Leke

Tullumbac flete - Te Dua Ty

Tullumbac flete - Te Dua Ty

Shkrimi ne tullumbac flet vete......

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Tullumbac flete - Te Dua Ty
Tullumbac flete - Te Dua Ty
Cmimi origjinal
600 Leke

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose te rrumbullaket.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac per vogelushen qe pelqen princeshat.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Tullumbac flete - Princeshat
Tullumbac flete - Princeshat
Cmimi origjinal
600 Leke