Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte Barbi

Torte Barbi


Torta per femije Barbi (e pershtatshme per 20 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,000 Leke
Permasa: 35 X 35 cm

Sasia
 
Torte Barbi

Torte BarbiTorta per femije Barbi (e pershtatshme per 20 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 3,000 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: 35 X 35 cm
Shkruaj sasine