USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Shkoder e fshatra

Pasticeri Eagle ne qender te Shkodres, ka me shume se 20 vjet qe sherben me cilesi dhe korrektesi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" qe do tju shfaqen me vone.

Torte me cokollate

Torte me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar.
Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Cmimi origjinal: 2,200 Leke

Torte Caramel Zemer

Torte Caramel Zemer

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

Torte me shije kivi

Torte me shije kivi

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja dhe kremi me shije kivi ne dy ose tre shtresa.
Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Ju lutem vini re qe zbukurimi mbi torte mund te varioje.

Cmimi origjinal: 1,600 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr

Torte e veshur me sheqer

Torte e veshur me sheqer

Perberesit e kesaj torte jane pandispanja: ne tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.
Nga jashte torta mbulohet me sfond sheqeri te ngjyrave dhe shijeve te ndryshme.
Torta eshte e pershtatshme per 20 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal: 3,100 Leke
Permasa: 28x28 cm
Pesha: 3,000 gr

Torte me forma te ndryshme

Torte me forma te ndryshme

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja me tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.
Torta eshte e pershtatshme per 30 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal: 5,000 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte me logo

Torte me logo

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja me dy ose me tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.
Kjo torte ėshtė e pėrshtatshme pėr 12 persona.
Zbukurimi i tortes mund te behet me figura te ndryshme.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr

Torte Super Mario

Torte Super Mario

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal: 6,000 Leke