Porosit 10 tullumbace shumengjyresh

 
10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh


10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara.
Tullumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
2,000 Leke

Sasia
 
10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara.
Tullumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi : 2,000 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine