Fluturim me helikopter mbi Shqiperi

Dergesa me e pare: 29 shtator 2020 (E marte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Fluturim turistik me helikopter
Udhetim me helikopter mbi Shqiperi.

Ne do ta lajmerojme perfituesin me telefon per dhuraten tuaj.
Nese perfituesi banon ne Tirane ne mund tja dergojme ftesen surprize ne shtepi apo zyre.

30 Minuta

30 Minuta

Shetitje nga ajri mbi Tirane - Elbasan ose Tirane - Durres.

Kapaciteti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.

556.00 EUR
Sasia
            
30 Minuta
30 Minuta
556.00 EUR

45 Minuta

45 Minuta

Shetitje nga ajri mbi Tirane, Lezhe, Fier, Berat dhe serisht Tirane.

Kapaciteti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.

845.00 EUR
Sasia
            
45 Minuta
45 Minuta
845.00 EUR

65 Minuta

65 Minuta

Shetitje nga ajri qe perfshin te gjithe Shiperine Veriore ose Jug Lindore.

Intenerari 1 - Tirane, Shkoder, Kukes, Diber dhe zbritje serisht ne Tirane.
Intenerari 2 - Tirane, Pogradec, Korce dhe zbritje serisht ne Tirane.

Kapaciteti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.

1,220.00 EUR

Sasia
            
65 Minuta
65 Minuta
1,220.00 EUR

90 Minuta

90 Minuta

Shetitje nga ajri mbi gjithe Shqiperine.

Kapaciteti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.

1,690.00 EUR
Sasia
            
90 Minuta
90 Minuta
1,690.00 EUR