Gift Card per Swarovski

Dergesa me e pare: 1 tetor 2020 (E enjte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Gift Cards te Swarovski
Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani Swarovski ne Tirane.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Swarovski ne Tirane ofron nje game te gjere produktesh qe perfshin bizhuteri, figura kristali te medha dhe ne miniature, dekoracione per shtepi, llambadare etj.

Karte dhurate 8000 leke

Karte dhurate 8000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
8,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 8000 leke
Karte dhurate 8000 leke
Cmimi origjinal
8,000 Leke

Karte dhurate 10000 leke

Karte dhurate 10000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
10,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 10000 leke
Karte dhurate 10000 leke
Cmimi origjinal
10,000 Leke

Karte dhurate 15000 leke

Karte dhurate 15000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
15,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 15000 leke
Karte dhurate 15000 leke
Cmimi origjinal
15,000 Leke

Karte dhurate 20000 leke

Karte dhurate 20000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
20,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 20000 leke
Karte dhurate 20000 leke
Cmimi origjinal
20,000 Leke

Karte dhurate 25000 leke

Karte dhurate 25000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
25,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 25000 leke
Karte dhurate 25000 leke
Cmimi origjinal
25,000 Leke

Karte dhurate 30000 leke

Karte dhurate 30000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
30,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 30000 leke
Karte dhurate 30000 leke
Cmimi origjinal
30,000 Leke

Karte dhurate 40000 leke

Karte dhurate 40000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
40,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 40000 leke
Karte dhurate 40000 leke
Cmimi origjinal
40,000 Leke

Karte dhurate 50000 leke

Karte dhurate 50000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
50,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 50000 leke
Karte dhurate 50000 leke
Cmimi origjinal
50,000 Leke

Karte dhurate 60000 leke

Karte dhurate 60000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
60,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 60000 leke
Karte dhurate 60000 leke
Cmimi origjinal
60,000 Leke

Karte dhurate 80000 leke

Karte dhurate 80000 leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
80,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 80000 leke
Karte dhurate 80000 leke
Cmimi origjinal
80,000 Leke

Tullumbaca me numra

Tullumbaca me numra

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal
3,200 Leke
Sasia
            
Tullumbaca me numra
Tullumbaca me numra
Cmimi origjinal
3,200 Leke

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika te bardha, i fryre me helium.

Cmimi origjinal
180 Leke
Sasia
            
Tullumbac me pika
Tullumbac me pika
Cmimi origjinal
180 Leke

6 tullumbaca me pika

6 tullumbaca me pika

Tullumbaca te ndryshem me pika te bardhe, te fryra me helium.

Cmimi origjinal
1,080 Leke
Sasia
            
6 tullumbaca me pika
6 tullumbaca me pika
Cmimi origjinal
1,080 Leke

Tullumbaca Gold

Tullumbaca Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal
3,200 Leke
Sasia
            
Tullumbaca Gold
Tullumbaca Gold
Cmimi origjinal
3,200 Leke

10 Tullumbaca te kromuar

10 Tullumbaca te kromuar

Trendi i fundit i tullumbacave, kane efektin pasqyre dhe terheqin gjithe vemendjen e duhur.
Dhurate impresionuese per kedo qe e merr.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
10 Tullumbaca te kromuar
10 Tullumbaca te kromuar
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Dominim Roze

Dominim Roze

10 tullumbaca roze, 2 tullumbaca flete zemer dhe 2 tullumbaca flete yll.
Super buqete tullumbacash.

Cmimi origjinal
2,640 Leke
Sasia
            
Dominim Roze
Dominim Roze
Cmimi origjinal
2,640 Leke

Vere Morellino Di Scansano

Vere Morellino Di Scansano

Varieteti i rrushit: 85% Sangiovese 15% Cabernet.
Rajoni i prodhimit: Toscana
Temperatura e servirjes: 15-18°C.
Ngjyre e kuqe e erret.
Arome frutash ku ndjehet me teper aroma e kumbulles.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Vere Morellino Di Scansano
Vere Morellino Di Scansano
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Vere Rosso dei Notri

Vere Rosso dei Notri

Varieteti i rrushit: Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah.
Rajoni i prodhimit: Toscana.
Temperatura e servirjes: 15-18°C.

Cmimi origjinal
2,400 Leke
Sasia
            
Vere Rosso dei Notri
Vere Rosso dei Notri
Cmimi origjinal
2,400 Leke