Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [$37.84 US - $47.73 CAD - 32.68 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [$56.76 US - $71.60 CAD - 49.02 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 7,500 Leke [$70.95 US - $89.49 CAD - 61.28 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 9,000 Leke [$85.14 US - $107.39 CAD - 73.53 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [$104.06 US - $131.26 CAD - 89.87 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [$122.98 US - $155.12 CAD - 106.21 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [$170.28 US - $214.79 CAD - 147.06 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [$208.12 US - $262.52 CAD - 179.74 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [$264.88 US - $334.11 CAD - 228.76 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [$340.56 US - $429.57 CAD - 294.12 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.