USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Dhuroi dikujt nje karte dhurate per ne Sallonin e Bukurise me modern ne Tirane.
Ne do ta dergojme karten dhurate surprize ne shtepi dhe marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar.
Do te jete nje eksperience qe ata nuk do ta harrojne kurre.

Adresa:
Vesa Center, Rruga Abdyl Frasheri Nr. 5, Tirane (prane Librit Universitar).

Na vjen keq, ky sherbim nuk eshte aktiv per momentin.
Ne do ta fillojme sherbimin sapo biznesi lokal te jete gati.