USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Lezhe

Torta ne Lezhe me pasticerine me te mire te qytetit: Pasticeri Mimoza.

Pasticeria i ben foto tortes perpara se te dali nga dyqani, dhe JO ne momentin e dorezimit.

Lule ne Shkoder e fshatra

Lule natyrale te fresketa per cdo rast kudo ne Shkoder nga dyqani me i mire i qytetit.
Parimi i dyqanit eshte qe te mos shesi thjesht lule, por te transmetoje ato qe per ne jane shume te rendesishme: emocionet.

Shporta dhurate ne Shkoder e fshatra

Shporta dhurate ne Shkoder e fshatra per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit etj. Shportat ndertohen me artikujt me cilesore qe tregtohen ne Shqiperi.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★