USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Shkoder e fshatra

Pasticeri Eagle ne qender te Shkodres, ka me shume se 20 vjet qe sherben me cilesi dhe korrektesi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" qe do tju shfaqen me vone.

Lule ne Shkoder e fshatra

Lule natyrale te fresketa per cdo rast kudo ne Shkoder nga dyqani me i mire i qytetit.
Parimi i dyqanit eshte qe te mos shesi thjesht lule, por te transmetoje ato qe per ne jane shume te rendesishme: emocionet.

Shporta dhurate ne Shkoder e fshatra

Shporta dhurate ne Shkoder e fshatra per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit etj. Shportat ndertohen me artikujt me cilesore qe tregtohen ne Shqiperi.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★