USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Vlore e fshatra

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Vlore, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Vlore e fshatra

Lule te fresketa per te dashurit tuaj, nga dyqani me i mire i luleve Vlore.
Bejme edhe sherbim brenda dites, por ju duhet te na kontaktoni per tjua konfirmuar.

Shporta dhurate ne Vlore e fshatra

Shporta dhurate ne Vlore a fshatra per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat jane te ndertuara me cokollata te ndryshme, shishe me pije, fruta etj, te gjitha te zgjedhura me kujdes si artikujt me cilesore qe tregtohen ne Shqiperi.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★