Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte dasme me fjongo

Torte dasme me fjongoTorte dasme me fjongo te bardhe (e pershtatshme per 150 racione).


Cmimi origjinal
35,000 Leke
Permasa: 60 cm

Sasia
 
Torte dasme me fjongo

Torte dasme me fjongo
Torte dasme me fjongo te bardhe (e pershtatshme per 150 racione).


Cmimi per njesi : 35,000 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: 60 cm
Shkruaj sasine