Dergo tullumbaca ne Tirane per ditelindje apo cdo gezim

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 korrik 2017 (E premte)
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Cdo preference ne lidhje me ngjyren e tullumbacave ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise qe do tju shfaqen me vone gjate plotesimit te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 Treshe tullumbacash (kliko mbi foto per me shume)

Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.

Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac - Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)


A festohet ditelindja pa nje tullumbac?Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.40 US - $1.77 CAD - 1.23 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm

Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan Pokahontas Mickey Mouse do tju pleqenin gjithashtu)


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Te Dua Ty (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Mickey Mouse mbushur me helium (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac sjell personazhin vizatimor Mickey Mouse si te vertete ne shtepine tuaj.
Tullumbaci nga rrymat e ajrit do te levizi neper shtepi duke i dhene jete ketij personazhi.

Tullumbaci ka lartesi 135cm.
Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$32.73 US - $41.39 CAD - 28.60 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Minnie Mouse mbushur me helium (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac sjell personazhin vizatimor Minnie Mouse si te vertete ne shtepine tuaj.
Tullumbaci nga rrymat e ajrit do te levizi neper shtepi duke i dhene jete ketij personazhi.

Tullumbaci ka lartesi 135cm.


Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$32.73 US - $41.39 CAD - 28.60 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            10 tullumbace shumengjyresh (kliko mbi foto per me shume)

10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara.
Tullumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje
Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            7 tullumbace zemer te kuq (kliko mbi foto per me shume)

7 mrekulli ka bota.
7 ngjyra ka ylberi.
7 tullumbaca ka dhe kjo tufe.Cmimi per njesi: 4,200 Leke [$39.28 US - $49.67 CAD - 34.31 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            6 tullumbace zemer (kliko mbi foto per me shume)

Suprizo njeriun e zemres me kete tufe tullumbacesh.

Sygjerohet per te dashuruarit.


Cmimi per njesi: 3,600 Leke [$33.67 US - $42.57 CAD - 29.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete congratulation (kliko mbi foto per me shume)


Urimi juaj behet me kuptimplote me kete tufe tullumbacash!Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$22.45 US - $28.38 CAD - 19.61 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete happy birthday (kliko mbi foto per me shume)


Tufe me tullumbaca e pershtatur per raste ditelindjesh.Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$22.45 US - $28.38 CAD - 19.61 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine