USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Fier e Lushnje

Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Fier, Patos e Roskovec

Dergoi lule te dashurve tuaj ne Fier dhe ne lokalitetet perreth.
Dyqani yne ne Fier tregton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.

Shporta dhurate ne Fier e Lushnje

Shporta dhurate te shumellojshme ne Fier dhe zonat perreth per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat ndertohen duke zgjedhur me kujdes artikujt cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★