USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Restorant Piceri Antik ne Korce

Antik Restorant, Piceri.
Me dhjetera lloje picash dhe nje menu e shumellojshme. Ne do tja dergojme te dashurve tuaj ne dere.

Torta ne Korce dhe fshatra

Porosit torta per ditlindje e cdo rast, ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, shkruheni tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Korce dhe fshatra

Dergoni lule te fresketa te dashurve tuaj ne Korce dhe fshatra, per ditelindje, pervjetore apo cdo rast tjeter.
Buqeten mund ta zgjidhni me poshte, ose mund ta krijoni vete duke zgjedhur sasine dhe llojin e luleve.

Shporta ne Korce e fshatra

Shporta dhurate ne Korce a fshatra per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj. Shportat ndertohen me artikujt me cilesore qe tregtohen ne Shqiperi.

Shishe vere ne Korce e fshatra

Shishe Vere ose Shampanje ne Korce e fshatra.
Italiane, Franceze, Spanjolle si dhe prodhime te vendit.

Taverna Ristozi ne Korce

Taverna Ristozi eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta telefonoje marresin, dhe ata sigurisht mund te shkojne kur te deshirojne.

Restorant Antik ne Korce

Restorant Antik, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur.
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant Antik do ta marri ne telefon marresin e dhurates.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★