USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Veshje moderne per femije

Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani modern i veshjeve per femije Blukids ne Tirane.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.

Lodra per femije

Jo shume kohe me pare shume njerez besonin se foshnjat kishin nevoje vetem te ushqeheshin, te mos kishin ftohte dhe te mos ishin te lagur.
Njerezit mendonin se bebet nuk ishin ne gjendje te mesonin para se te mbushnin pese ose gjashte muaj.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★