USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Buqete me 12 trendafila te kuq

Buqete me 12 trendafila te kuq

E kuqja pasqyron energji dhe pasion.
Trendafili i kuq simbolizon romance, dashuri, bukuri dhe kurajo.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 3,600 Leke

Buqete me 12 trendafila te bardhe

Buqete me 12 trendafila te bardhe

E bardha reflekton pasterti dhe neutralitet.
Lulet e bardha simbolizojne unitet, ciltersi, vertetesi dhe miresjellje.
Porosit kete buqete per te festuar nje fillim te sukseshem si rasti i nje martese perfekte, ose per t'i shprehur marresit elemente te ndjenjave te pafajesise, thjeshtesise, mirenjohjes apo respektit.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 3,600 Leke

Buqete me 12 trendafila shumengjyresh

Buqete me 12 trendafila shumengjyresh

Dhurata ideale per ditelindje, apo per nje okazion te veēante.
Nese keni ndonje preference te vecante per kete buqete, ju mund ta shkruani ate me poshte ne "Udhezime te veēanta" qe do t'ju shfaqet gjate porosise.

Cmimi origjinal: 3,600 Leke

Buqete me gerbera, trendafila, karafila dhe zambake

Buqete me gerbera, trendafila, karafila dhe zambake

Shume larmi me te gjitha ngjyrat e jetes te nderthurura ne nje buqete te mrekullueshme.
E pershtatshme per cdo rast.
Buqeta permban 2 gerbera, 5 trendafila, 5 karafila dhe 3 zambake.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 3,900 Leke

Buqete me 15 gerbera shumengjyreshe

Buqete me 15 gerbera shumengjyreshe

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

Buqete me karafila roze dhe zambake te bardhe

Buqete me karafila roze dhe zambake te bardhe

Buqete e bukur dhe elegante me 7 karafila dhe 2 zambake.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 1,700 Leke

Buqete me karafila te kuq dhe zambake

Buqete me karafila te kuq dhe zambake

Buqete e bukur dhe elegante me 7 karafila te kuq dhe 2 zambake.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 1,700 Leke

Buqete me 15 karafila shumengjyresh

Buqete me 15 karafila shumengjyresh

Kombinim ngjyrash me karafila te fresket.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 1,500 Leke

Buqete me 7 zambake

Buqete me 7 zambake

Dhurate per cdo njeri te dashur, nje buqete me 7 zambake te bardhe.
Zambaku i bardhe simbolizon madheshtine, pastertine dhe embelsine.
Cdo preference te vecante ne lidhje me ngjyren e zambakeve mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 3,500 Leke

Buqete me zambake dhe trendafila te kuq

Buqete me zambake dhe trendafila te kuq

Buqete me 5 zambake dhe 5 trendafila te kuq.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Buqete e bardhe me zambake e trendafila

Buqete e bardhe me zambake e trendafila

Buqete elegante me 6 trendafila te bardhe dhe 6 zambake te bardhe.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 4,800 Leke

Buqete e vecante

Buqete e vecante

Buqete e vecante, me 15 trendafila te bardhe e te kuq.
Mund te porositet per t'i treguar dikujt sa i vecante eshte per ty.
Nese keni ndonje preference te vecante per kete buqete, ju mund te shkruani ate poshte ne "Udhezime te veēanta" qe do t'ju shfaqet gjate porosise.

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Buqete me gerbera dhe zambake

Buqete me gerbera dhe zambake

Buqete me 10 gerbera te bardhe dhe 5 zambake te bardhe.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Buqete me 15 trendafila te kuq

Buqete me 15 trendafila te kuq

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Buqete me 15 trendafila te bardhe

Buqete me 15 trendafila te bardhe

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Buqete me 15 trendafila roze

Buqete me 15 trendafila roze

Adhuruesit e ngjyres roze kerkojne dashuri dhe deshirojne te ndihen te dashur dhe te sigurt.
Roza eshte ngjyra e brishtesise, butesise, dhembshurise dhe mirėkuptimit, kujdesit, romantikes, ndjenjave te ngrohta e ngushelluese, dashurise se pakushtezuar dhe romantike.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Buqete me trendafila e gerbera.

Buqete me trendafila e gerbera.

Buqete shume e bukur me 8 trendafila te kuq dhe 12 gerbera te bardha.

Cmimi origjinal: 4,800 Leke

Shporte me lule

Shporte me lule

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi origjinal: 5,000 Leke

Buqete me 24 trendafila te kuq

Buqete me 24 trendafila te kuq

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 7,200 Leke

Buqete me 24 trendafila shumengjyresh

Buqete me 24 trendafila shumengjyresh

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 7,200 Leke

Buqete shumengjyreshe

Buqete shumengjyreshe

Buqete permban 10 trendafila te kuq, 12 trendafila roze dhe 12 trendafila te bardhe.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 10,200 Leke

Buqete me 24 trendafila roze

Buqete me 24 trendafila roze

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 7,200 Leke

Buqete e rrumbullaket me 30 trendafila te kuq

Buqete e rrumbullaket me 30 trendafila te kuq

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 9,000 Leke

Buqete me gerbe

Buqete me gerbe

Buqete me 30 gerbe shumengjyreshe.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 6,000 Leke

Buqete e rrumbullaket me 5O trendafila te kuq

Buqete e rrumbullaket me 5O trendafila te kuq

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 15,000 Leke

Kompozim me cokollata Raffaello

Kompozim me cokollata Raffaello

Dhuratė me ēokollata Raffaello dhe trėndafila.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 10,000 Leke

Kompozim me dedikim

Kompozim me dedikim

Kompozim i vecante me dedikim, per raste ditelindje, pervjetori, ceremoni martesore, etj.
Ne kompozim mund te vendosni numrin qe deshironi ose shkronjen qe deshironi!
Nese keni ndonje preference te vecante per kete buqete, ju mund ta shkruani ate me poshte, tek "Udhezime te veēanta" qe do t'ju shfaqet gjate porosise.

Cmimi origjinal: 25,000 Leke

Orkide

Orkide

Orkide e mbjelle ne nje ene plastike.
Vini re qe ngjyra e orkides dhe vazo mund te jete e ndryshme nga kjo e treguar ne figure.
Nėse keni ndonje preference te vecante per Orkiden, ju mund ta shkruani tek "Udhezime te vecanta" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

E bukura dhe bisha lule

E bukura dhe bisha lule

Tre trendafilat jane natyral dhe te trajtuar per te rezistuar minimumi 6 muaj.
Frymezuar nga filmi i animuar "E bukura dhe bisha".

Cmimi origjinal: 7,000 Leke

Kompozim roze

Kompozim roze

Cdo preference te vecante ne lidhje me kompozimin mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 9,000 Leke

Trendafila te kuq me kuti ne forme zemer

Trendafila te kuq me kuti ne forme zemer

Ky kompozim permban 28 trendafila te kuq.
Nje ide e vecante, per te surprizuar kedo qe e merr.
Nese deshironi qe trendafilat te jene te bardhe ose roze mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 9,000 Leke

5O trendafila te kuq te shtrire

5O trendafila te kuq te shtrire

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 15,000 Leke

100 trendafila te kuq te shtrire

100 trendafila te kuq te shtrire

Pėr njeriun mė tė dashur tė zemrės.
Nėse keni ndonjė preferencė tė veēantė pėr kėtė buqetė, ju mund t'a shkruani atė mė poshtė, tek "Udhėzime tė veēanta" qė do t'ju shfaqet gjate porosisė.

Cmimi origjinal: 30,000 Leke

Trendafila dhe cokollate

Trendafila dhe cokollate

Kompozim qe askush nuk i reziston, trendafila dhe cokollata ne te njejten kuti.
Nėse keni ndonjė preferencė tė veēantė pėr kėtė kompozim, ju mund t'a shkruani atė mė poshtė, tek "Udhėzime tė veēanta" qė do t'ju shfaqet gjate porosisė.

Cmimi origjinal: 13,000 Leke

Eshte Vajze Kompozim

Eshte Vajze Kompozim

Dhurata me e bukur per te uruar lindjen e femijes.
Super kompozim i krijuar me kujdes nga profesioniste.
Kompozimi do te krijohet me lulet qe dyqani ka gjendje ne ate dite.

Cmimi origjinal: 5,000 Leke

Eshte Djale Kompozim

Eshte Djale Kompozim

Dhurata me e bukur per te uruar lindjen e femijes.
Super kompozim i krijuar me kujdes nga profesioniste.
Kompozimi do te krijohet me lulet qe dyqani ka gjendje ne ate dite.

Cmimi origjinal: 5,000 Leke

Kompozim miks

Kompozim miks

Dhurata perfekte per cdo event!
Kompozimi do te krijohet me lulet qe dyqani ka gjendje ne ate dite.
Kjo porosi duhet bere 48 ore perpara dates se dergeses.

Cmimi origjinal: 7,000 Leke

Super kompozim me trendafila

Super kompozim me trendafila

Kompozim me 100 trendafila.
Nėse keni ndonjė preferencė tė veēantė pėr kėtė kompozim, ju mund t'a shkruani atė mė poshtė, tek "Udhėzime tė veēanta" qė do t'ju shfaqet gjatė porosisė.

Cmimi origjinal: 30,000 Leke

Kompozimi dashurise ne kuti transparente

Kompozimi dashurise ne kuti transparente

Ky kompozim ka 15 trendafila te kuq.
Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje, kur t'ju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 7,500 Leke

Kompozim me numra

Kompozim me numra

Dhurate ideale per ditelindje!
Nuk mund te jete me e bukur, trendafila dhe vitet e jetes.
Kjo porosi duhet bere 48 ore perpara dates se dergeses.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrat qe deshironi, si dhe ngjyren e trendafilave.

Cmimi origjinal: 12,000 Leke

Kompozim me trendafila

Kompozim me trendafila

Kompozim numra me trendafila.
Super ide dhurate.
Kjo porosi duhet bere 48 ore perpara dates se dergeses.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal: 8,000 Leke

100 trendafila te kuq ne kuti

100 trendafila te kuq ne kuti

Nje dhurate unike per kedo qe e merr.
100 trendafila te kuq ne forme zemre.
Foto e treguar eshte foto origjinale e kompozimit qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.
Cdo preference te vecante ne lidhje me kompozimin mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi origjinal: 30,000 Leke

Trendafil i kuq

Trendafil i kuq

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 300 Leke

Trendafil roze

Trendafil roze

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave roze qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 300 Leke

Karafil i kuq

Karafil i kuq

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 100 Leke

Karafil i bardhe

Karafil i bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 100 Leke

Gerber e kuqe

Gerber e kuqe

Ju lutemi shkruani sasine e gerberave te kuqe qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 200 Leke

Gerber e bardhe

Gerber e bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e gerberave te bardha qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 200 Leke

Zambak i bardhe

Zambak i bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e zambakeve te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj.
Pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi origjinal: 500 Leke

Kurore me ngjyra te lehta

Kurore me ngjyra te lehta

Kurora perbehet nga lloje te ndryshme lulesh te fresketa.
Kombinimi i luleve dhe ngjyrave varion nga sezoni dhe furnizimi i dyqaneve.
Nese deshironi nje mesazh te shkurter ne shirit, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do t'ju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 10,000 Leke
Permasa: Diameter 70 cm

Kurore e bardhe

Kurore e bardhe

Kurora perbehet nga lloje te ndryshme lulesh te fresketa te bardha.
Kombinimi i luleve varion nga sezoni dhe furnizimi i dyqaneve.
Nese deshironi nje mesazh te shkurter ne shirit, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do t'ju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 10,000 Leke
Permasa: Diameter 70 cm

Buqete per ceremoni mortore (e vogel)

Buqete per ceremoni mortore (e vogel)

Dhimbje dhe kujtim per nje te dashurin tuaj.
Buqete me 3 zambake dhe 4 trendafila.

Cmimi origjinal: 2,700 Leke

Buqet per cermoni mortore (e mesme)

Buqet per cermoni mortore (e mesme)

Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 4 zambak dhe 8 trendafila.

Cmimi origjinal: 4,400 Leke

Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

Buqete per ceremoni mortore (e madhe)

Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 5 zambak dhe 10 trendafila.

Cmimi origjinal: 5,500 Leke

Suveniri i kujtimeve

Suveniri i kujtimeve

Suvenir ne formen e zemren, qe mund ta personalizoni me foton tuaj me te dashur.

Cmimi origjinal: 1,300 Leke

Arush pellushi

Arush pellushi

Ky arush do te mbetet gjithmone nje kujtim i bukur.
Arushi vjen me 3 ngjyra pana, kuq dhe roze.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani ngjyren qe deshironi.

Arushi ka lartesi 20 cm.

Cmimi origjinal: 600 Leke

Cokollata Raffaello

Cokollata Raffaello

Cokollata Raffaello ne kuti, Ide e mire per dhurate.

Cmimi origjinal: 800 Leke

Vere Morellino Di Scansano

Vere Morellino Di Scansano

Varieteti i rrushit: 85% Sangiovese 15% Cabernet.
Rajoni i prodhimit: Toscana
Temperatura e servirjes: 15-18°C.
Ngjyre e kuqe e erret.
Arome frutash ku ndjehet me teper aroma e kumbulles.

Cmimi origjinal: 1,600 Leke

Shampanje Taittinger

Shampanje Taittinger

Shampanja Taittinger eshte nje nga Shampanjat me te vleresuara dhe me te famshme ne bote.
Shampanja me njohur e shtepise se Taittingerit dhe eshte kjo etikete qe e ka bere te famshme kete kantine ne te gjithe boten.
Varieteti i rrushit: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir.
Rajoni i prodhimit: Reims - France.

Cmimi origjinal: 6,100 Leke

Vere Rosso dei Notri

Vere Rosso dei Notri

Varieteti i rrushit: Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah.
Rajoni i prodhimit: Toscana.
Temperatura e servirjes: 15-18°C.

Cmimi origjinal: 2,400 Leke

Vere Primitivo Di Manduria

Vere Primitivo Di Manduria

Varieteti i rrushit: 100% Primitivo.
Rajoni i prodhimit: Puglia, Manduria.
Temperatura e servirjes: 15-18°C.
Ngjyra e purpurt e thellė me njė buqetė komplekse aromash dhe aromave tė frutave tė pjekura.

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi origjinal: 430 Leke

Tullumbac numer

Tullumbac numer

Personalizo dhuraten tende duke derguar kete tullumbac.
Tullumbaci eshte i mbushur me helium, qendron lart ne ajer dhe ka lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrin qe deshironi.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Tullumbaca me numra

Tullumbaca me numra

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Tullumbac flete - Te Dua

Tullumbac flete - Te Dua

Shkrimi ne tullumbac flet vete!

Cmimi origjinal: 430 Leke

10 Tullumbaca te kromuar

10 Tullumbaca te kromuar

Trendi i fundit i tullumbacave, kane efektin pasqyre dhe terheqin gjithe vemendjen e duhur.
Dhurate impresionuese per kedo qe e merr.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Dominim Roze

Dominim Roze

10 tullumbaca roze, 2 tullumbaca flete zemer dhe 2 tullumbaca flete yll.
Super buqete tullumbacash.

Cmimi origjinal: 3,220 Leke

Tullumbac Gold

Tullumbac Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar kete tullumbac.
Tullumbaci eshte i mbushur me helium, qendron lart ne ajer dhe ka lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrin qe deshironi.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Tullumbaca Gold

Tullumbaca Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Eshte djale

Eshte djale

Tullumbaca flete te fryra me helium.
Dhurate ideale kur lindin djem.

Cmimi origjinal: 2,720 Leke

Eshte vajze

Eshte vajze

Super dhurate per lindje vajze.
Tullumbacat jane te fryra me helium.

Cmimi origjinal: 2,720 Leke

6 tullumbace zemer

6 tullumbace zemer

Suprizo njeriun e zemres me kete tufe tullumbacesh.
Sygjerohet per te dashuruarit.

Cmimi origjinal: 2,580 Leke

7 Zemra te kuqe

7 Zemra te kuqe

7 mrekulli ka bota.
7 ngjyra ka ylberi.
7 tullumbaca ka dhe kjo tufe.

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

Tullumbac flete Spiderman

Tullumbac flete Spiderman

Tullumbac flete me personazhin me te preferuar te femijeve.
Fryhet me helium dhe qendron ne ajer.

Cmimi origjinal: 430 Leke

Tullumbac gome krom

Tullumbac gome krom

Trendi i fundit i tullumbacave.
Tullumbac krom me efektin pasqyr.
Mbushet me helium dhe qendron pezull ne ajer.

Cmimi origjinal: 200 Leke

Tullumbac sipas rastit

Tullumbac sipas rastit

Mos e ler dhuraten vetem, shoqeroje me nje tullumbac.
Zgjidh shkrimin qe i pershtatet rastit tuaj.
Shkrimet e mundeshme jane:
"Happy Birthday"
"I Love You"
"Its a Boy"
"Its a Girl"
"World's Best Dad"
"World's Greatest Mom"
"Hope you Well Soon"
"Congratulations"
"Just Married"
Ju lutemi shkruani nje nga shprehjet e mesiperme tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 430 Leke

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

A festohet ditelindja pa nje tullumbac?

Cmimi origjinal: 180 Leke

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash.
Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 450 Leke

6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete happy birthday

6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete happy birthday

Tufe me tullumbaca e pershtatur per raste ditelindjesh.

Cmimi origjinal: 1,760 Leke

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac per vogelushen qe pelqen princeshat.

Cmimi origjinal: 430 Leke

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika te bardha, i fryre me helium.

Cmimi origjinal: 180 Leke

6 tullumbaca me pika

6 tullumbaca me pika

Tullumbaca te ndryshem me pika te bardhe, te fryra me helium.

Cmimi origjinal: 1,080 Leke

Tullumbac Shampanje

Tullumbac Shampanje

Per te zbukuruar festat tuaja.
Tullumbac mbushur me helium, qendron pezull ne ajer.
Lartesi 90cm.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke
Permasa: 35x90 cm


Lulet ne Tirane

Lulet jane jete, me lulet njeriu kenaqet, clodhet dhe enderron.
Tirana, si shume qytete te tjera te Shqiperise, eshte nje qytet qe i ka pasion lulet. Ato i kemi neper dhomat tona, i kemi ne ballkonet tona, ne oborret e shtepive, neper lulishte.
Ne vitet e fundit eshte shtuar numri i dyqane te dedikuara per shitjen e luleve si dhe po permiresohet cilesia e llojshemria e luleve qe sherbejne. Sidoqofte akoma jo te gjitha jane te furnizuare ritmikisht.

Ne Tirane ndodhet Kopshti Botanik i Shqiperise. Ndertimi per kopshtin botanik ka nisur ne vitin 1964 dhe ka perfunduar ne vitin 1971. Ai ze nje siperfaqe prej rreth 15 ha dhe shtrihet ne shpatet kodrinore jugore te Tiranes.
Kopshti Botanik eshte institucioni i vetem ne Shqiperi, me karakter kerkimor, kulturor dhe edukues.
Ne vitin 1981 u publikua per here te pare Treguesi i Farave (Index Seminum), i cili shkembehet me rreth 160 Kopshte Botanike ne mbare boten. Ne kete menyre shkembehen vazhdimisht fara dhe informacion shkencor per floren dhe bimesine e Shqiperise.
Ky kopsht eshte anetar i Internacionales se Ruajtjes se Kopshteve Botanike (BGCI, Botanical Garden Conservation International), dhe ka qene mjaft aktiv ne disa projekte, si Interreg II, Corine, Emerald, Peen-See, etc.