Organizim rrengu ne Tirane

Dergesa me e pare: 29 shtator 2020 (E marte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Rrenge qe ne organizojme ne fshehtesi kundrejt te dashurve tuaj ne Tirane.

Ky eshte xhirimi i nje rrengu te thjeshte te realizuar ne Tirane:
https://youtu.be/TuRlvOy5JWE

Na telefononi per te diskutuar rrengun qe ju deshironi.

Rreng i organizuar

Rreng i organizuar

A ka dhurate me te paharruar se nje rreng qe do ti lere te dashurit tuaj me goje hapur :) edhe pse ju vete mund te jeni ne anen tjeter te globit.

Na telefononi per ta diskutuar dhe skenuar bashke me ju.
Vetem pasi te kemi caktuar skenarin e rrengut dhe koston, vazhdoni ketu per te kryer pagesen.100 Leke
Sasia